Bemutatkozó – tájékoztató

Dr. Cseszkó Endre fogszakorvos vagyok, Szabadkán születtem és itt dolgozom saját fogorvosi rendelőmben ma is. Belgrádban végeztem el a fogorvosi egyetemet 1976-ban. Később megkaptam a magyar állampolgárságot is és honosítottam a diplomámat és szakvizsgámat budapesten.

A prakszist 1978-ban kezdtem a szabadkai egészségház fogorvosi rendelőiben, ahol közel 15 éven keresztül volt alkalmam sok tapasztalatot szerezni a fogorvosi munka minden területén. Megjegyezném hogy abban az időben Szabadka büszkélkedhetett a régió legfejlettebb fogpótlási szolgáltatásával.

1993-ban megnyitottam magán fogorvosi rendelőmet Szabadka központjában „dental center” néven, ahol polivalens fogorvosi szolgáltatást nyujtok. Igazi kihívást és örömet a munkámban mindig is a fogpótlás területe adott, azonban hamar felismertem hogy a pácienseim jelentős részének nem tudok funkcionálisan minőséges fogpótlást adni, ha nem használom ki az implantáció adta újabb lehetőségeket. Ezért szakmai továbképzéseken vettem részt és továbbra is nyitott vagyok új mószerek, tehnikák elsajátitására.

Számos implantológiai és protetikai kurzuson, szemináriumon vettem részt, ezek közül kiemelném a következőket: szentes, denti-implantációs rendszer(1994). Budapest, unimplant implantácios rendszer(1998).nürnberg-németország, bredent-sky implantációs rendszer(2006). Belgrád, dr. Ihde-dental implantációs rendszer(2008).

Közel 35 éves szakmai pályafutásom során rengeteg komplikált, nehéz esetet sikerült megoldanom felhasználva protetikai és implantológiai tudásom és gyakorlatom. A mai napig is igyekszem lépést tartani a fororvosi szakma gyorsan fejlődő világával. Azonban törekszem arra is, hogy csak a már bizonyitottan minőséges és bevált módszereket alkalmazzam.

Az új gazdasági válság újabb kihivást és feladatot adott a fogorvoslás területének, ugyanis megtartva a minőséget eleget kell tenni a páciensek szűkösebb anyagi lehetőségeinek is. Ezért rendelőmben azokat a lehetőségeget probálom megtalálni amelyek mindkét feltételnek eleget tesznek. Tudatosan kerülöm a felesleges kiadásokat és a csillogást. A minőségi és alapos munkára, valamint anyagokra fektetem a hangsúlyt. Azonkivül azáltal, hogy az implantológiai és protetikai munkát is én végzem jól képzett és gyakorlott fogtehnikus mesterek segitségével, jelentősen tudom az anyagi kiadásokat csökenteni megtartva a mai kor minőségi elvátásait. Egyedül viselem az elkészült munkáért a felelőséget is, ami szerintem pácienseimnek is nagy megnyugvást jelent.magyarországi pácienseimnek nagy előnyt jelent az, hogy a szabadkai fogorvosi munkabérek most jóval alacsonyabbak, mint magyarországon, miközben ugyanolyan vagy hasonló tehnikákat és anyagokat használok.

Hála a mai internetes világnak a tőlem távol élő páciensek is kényelmesen és gyorsan kapcsolatba léphetnek velem emailen vagy skypeon keresztül. Készithetnek digitális fényképezőgéppel saját fogaikról képet, anélkül, hogy teljes arcukat felfednék és ha elküldik emailen a képeket, amelyen jól láthatóak felső és alsó fogaik vagy a megmaradt fogazat, esetleg a teljesen fognélküli szituáció, akkor az alapján javaslatot tudok irni a megoldásokról, illetve a várható anyagi ráforditásokról. Utána következhet a személyes kapcsolatfelvétel, amelyet előzőleg emailen, skypeon vagy telefonon egyeztetünk.

Természetessen sokakban felmerülhet a szavahietőségem, illetve a garancia kérdése az elkészitett munkáról. Nos, már 18 éve vagyok magánfogorvos, prakszisomban, mindvégig egy helyen, amely helység saját tulajdonomban van. Minden elkészitet munka után meghatározott éves garanciát adok, meghatározott feltételek melett.

Ha felkeltettem érdeklődését irjon emailen vagy küldjön sms-t és én pár napon belül válaszolok. Ha régóta halogatja hogy megoldják fogproblémáját, ne habozzon, irjon, hiszen a válaszom önnek semmibe sem kerül.

Cimem: Dental Center ( Dr. Cseszkó Endre)
24000 Szabadka – Matko Vukovic utca 8.
Vajdaság - Szerbia

Telefon: 00381 24 55 38 38
Mobil: +36 20 3791351 vagy +381 64 14 111 40
Email: ecesko@open.telekom.rs
Skype név: ceskoendre