Informisanje

Moje ime je dr. Endre česko, rođen sam u subotici gde i danas živim i radim kao zubni lekar. Stomatološki fakultet sam završio u Beogradu 1976.godine.

Kao zubni lekar 15 godina sam radio u državnim stomatološkim ordinacijama gde sam stekao neophodno iskustvo u raznim oblastima stomatološke prakse. 1993. Godine sam otvorio svoju privatnu zubnu ordinaciju u centru Subotice pod imenom „dental center“, gde pružam polivalentnu zubolekarsku uslugu. Značajan deo mojih usluga se koncentriše na nadoknadu izgubljenih zuba. Ubrzo sam shvatio da ukoliko hoću zadovoljiti sve većim zahtevima pacijenata, moram koristiti implantologiju kao savremeni način u nadoknadi zuba. Zato sam završio više implantoloških kurseva od kojih su značajniji sledeći: 1994. Godine u sentešu(mađarska)-denti sistem, 1998. Godine u budimpešti(mađarska)-unimplant sistem, 2006.godine u nirnbergu(nemačka)-bredent sky sistem, 2008 godine u Beogradu- ihde dental sistem.

Uz pomoć najnovijih načina terapije i blizu 35 godina stručnog iskustva sa kojim raspolažem, uspešno sam rešio mnogo komplikovanih slučajeva. Stalno težim da držim korak sa novim znanjima iz oblasti stomatologije, zato sam uveo nove tehnike i matrijale da bih mogao pružati najkvalitetniju uslugu.

Pošto sam stekao neophodnu rutinu u protetskim i implantološkim radovima u mogućnosti sam da u mojoj ordinaciji pružam pacijentima na jednom mestu sve neophodne usluge da bi ponovo imali savršen zagrižaj i lep osmeh. Pored kvalitetnih radova trudim se da i cene mojih usluga budu prihvatljive za širi krug ljudi. Pošto i implantološke i protetske radove vršim ja, pacijentima pružam dodatnu sigurnost i komfor.

Uz pomoć interneta i pacijentima koji žive van Subotice mogu brzo i lako pomoći u planiranju daljih neophodnih intervencija. Potrebno je samo putem emaila napisati sve vaše zahteve i želje i poslati digitalne foto snimke vaših zuba u gornjoj i donjoj vilici. Na osnovu toga u roku od nekoliko dana ću vam poslati pismeni plan terapije i približnu cenu mojih usluga.

Ukoliko ste zainteresovani da najzad rešite vaš gorući problem sa zubima pišite mi ili zovite telefonom i siguran sam da ćemo naći rešenje.

Email: ecesko@open.telekom.rs
Telefon: 00381 24 553838
Mobilni tel.: +381 64 1411140